A Pink Dream paradicsomfajtájának és jellemzőinek leírása

A nemesítők által az utóbbi években termesztett paradicsomfajták között különleges helyet foglal el a "Pink Dream" paradicsom. Az első dolog, amely megkülönbözteti másoktól, a magas hozam. Lenyűgöző adatokat ér el - bokoronként 10 kg-ig.

"Pink Dream" korai érett paradicsom (90–105 nap a csírázástól a gyümölcs éréséig). A fajta meghatározatlan, korlátlan szárnövekedéssel rendelkezik. Alkalmas nyílt terepen és üvegházban történő termesztésre. Támasztóhúzóra van szükség a rögzítéshez és a rögzítéshez.

korai érett paradicsom

Növekvő tulajdonságok

A fajta palántáit általában márciusban vetik be. Ajánlatos egy vetőmagot egy film alá, laza talajba, 1 cm mélységre ültetni, a filmet az első hajtások után (kb. 5-7 nap után) távolítani. És 20-30 nap elteltével választhat. A paradicsomnak a talajba ültetéséhez győződjön meg arról, hogy nem várható fagyok és az időjárás stabilan meleg lesz.

rózsaszín álom

A gyümölcsök leírása

A paradicsom lapos-kerek és mély rózsaszínű. Súlyuk 300–600 g. A gyümölcs hús lédús és húsos. Friss fogyasztásra és paradicsomtermékekké történő feldolgozásra alkalmasak.

Előnyök és hátrányok

gyümölcs leírása

A Pink Dream paradicsom előnyei között a következő jellemzők különböznek egymástól:

 • Magas és stabil hozam;
 • Nagy méretű paradicsom;
 • Hosszú gyümölcs;
 • Jó gyümölcsíz.

hosszú gyümölcs

A fajta hátrányai között a kertészek megjegyzik:

 • Alkalmatlan a hosszú távú tároláshoz;
 • A távolságra történő szállítás lehetetlensége;
 • Fogékonyság a késői lyukasztási betegségre;
 • Repedési hajlam.

késői betegség

Vélemények

A Pink Dream fajta gyorsan népszerűvé vált a kertészek körében. Bemutatunk a figyelmére több paradicsomértékelést.

népszerű fajta

 1. Többször is hallottam jó véleményeket a "Pink Dream" -ről, ezért úgy döntöttem, hogy magam ültetem. Az első dolog, amit meg akarok jegyezni, hogy a hozam egyszerűen irreális volt. Erős, erőteljes, nagy paradicsom, bokonként 30 darab. Többek között még mindig édes és lédúsnak bizonyultak. Nagyon tetszett a fajta. (Olga Dmitrievna, Szocsi)
 2. E paradicsom termesztése nem könnyű. Az összes szabályt pontosan be kell tartani, különben az eredmény nem várható. Fontos, hogy a vetőmagot először a film alá ültesse, majd ellenőrizze a hőmérsékleti értéket. A nyílt terepen történő ültetés után helyesen kell kiválasztania az ásványi műtrágyákat. Általában sok árnyalattal rendelkezik. De a fajta előnyei, hozama és kiváló ízlésük megéri. (Fedor Ivanovics, Moszkva régió)
 3. Az Pinkről megismerkedtem az internetről. A fajta jellemzése, leírása és az erről szóló vélemények elégedettek voltak, már régóta keresek egy ilyen paradicsomot. Sok aratás volt. Nagy, szép, egyenletes gyümölcsök. Kiválóan alkalmasak salátákhoz és savanyúságokhoz. Jövőre biztosan többet ültetök. (Valentina, Krasnoufimsk)
 4. A családom örül ennek a fajtanak. A paradicsom nagy, húsos, nagyon ízletes.Üvegházban termesztett, lenyűgöző termést kapott. Kiváló paradicsomlevet és más készítményeket készítettünk. Az egyetlen hátrány, hogy túl vékony bőrük miatt hosszú ideig nem tárolhatók friss állapotban. (Alexandra Yakovlevna, Togliatti)

salátákhoz és savanyúságokhoz

Nincs vélemény. Legyen Ön az első, aki elhagyja
Épp most nézni


uborka

paradicsom

Tök