Értékelés, leírás és áttekintés a "Nickerson-Zwaan" agrofirm gyártóról

Felhasználói értékelések
Rendelkezésre állás és választék
1/5
Változatos megfelelés
1/5
A mag csírázása
1/5
Adj visszajelzést
A cég végső minősítése:
1 1
székhelyű 1 1 látogatói értékelések

A Nickerson-Zwaan, egy holland társaság termékeinek minősége miatt évek óta vezető szerepet tölt be az ültetvénytársaságok piacán. Kertészek és gazdaságok ezreiben győződtek meg a nemesítők professzionális jellegéről és az ültetvényanyag minőségéről. A magok maximális csírázási képességgel rendelkeznek, egészséges növényeket adnak, a betakarítás mindig minimális erőfeszítéssel jár. Gyakran felmerül a kérdés - mi a titka a holland tenyésztők sikerének?

A cég története és hagyományai

Alig néhány év alatt Nickerson-Zwaan ünnepli százévesét, mert 1925-ben hozták létre. Ez idő alatt változások történtek, de a népszerűség és a hírnév változatlan marad. A holland eredet ellenére a kutatóállomások minden kontinensen megtalálhatók, lehetővé téve, hogy meghatározhassa, melyik fajták élnek nehéz körülmények között, és mely növények alkalmasak meleg éghajlatra.

Agrofirm Nickerson-Zwaan

Kezdetben a társaság kicsi volt, a tenyésztők személyzetével csak a holland gazdaságok számára tenyészttek fajtákat. Három tucat zöldségmintát választottak ki egy amerikai mezőgazdasági kiállításra. A Nickerson-Zwaan alkalmazottainak eredményeit díjakkal értékelték, a magokat a különféle országokból származó gazdálkodók hihetetlen mennyiségben értékesítették.

A nemesítők munkáját gyorsan megbecsülték a következő jellemzők miatt:

köszönhetően a tulajdonságoknak

 • kiváló minőségű vetőmag;
 • hasonlóság akár 100% -ig;
 • jó ízlésű és különleges követelmények nélküli zöldségfajták;
 • növények növekedése és termése további stimulánsok és műtrágyák használata nélkül;
 • a különleges tulajdonságokkal rendelkező új termékek rendszeres megjelenése;
 • a hozamban eltérő hibrid tenyésztése.

Az idő múlásával a vállalat növeli létszámát, új tenyészállomásokat nyitott. Nickerson-Zwaan jó hagyománya - a fajták minőségét nem csak az állomásokon, hanem a gazdaságokon is ellenőrzik, amelyek szorosan együttműködnek a céggel. Csak azután, hogy a keltetett növényt a gazdák jóváhagyták, a vetőmag értékesítésre kerül.

speciális követelmények

Tenyésztési munka

Nickerson Zwaan tenyésztési munkájának egyik jellemzője a hibrid fajták tenyésztése. A zöldségek éghajlati viszonyokigénytelenek, képesek növekedni és gyümölcsöt viselni még a durva Szibériában is, túlélési arányban különböznek egymástól. Ajánlott zöldségeket termeszteni szabadban és üvegházhatású körülmények között.

A nemesítők munkája egyesíti az egyes növények genetikai alapjának erejét, az egyes régiók éghajlati jellemzőinek ismeretét.A magánkertészek és a zöldségnövény-termesztésre szakosodott nagy gazdaságok tulajdonosai már régóta meg vannak győződve arról, hogy a társaság csak az ő érdekeik érdekében működik, évente új termékeket szolgáltatva, amelyek termése és ízlése különbözik egymástól.

hibrid fajták

Széles termékskála

A Nickerson Zwaan által kínált termékek közül akár egy szeszélyes kertész is megtalálja a megfelelő fajtát. A káposzta és a sütőtök család kultúrái népszerűek. Azok a mezőgazdasági termelők, akik üvegházakban értékesítésre szánt termékeket termelnek, gyakran vásárolnak ültetési anyagot az ilyen zöldségek és zöldségek számára:

 • hagyma a tollon;
 • tavaszi és téli hagyma;
 • retek;
 • különféle saláták.

Széles skálája

A görögdinnye is nagyon népszerű - a hibrid fajták nagylelkűen hoznak gyümölcsöt még a hideg éghajlatú régiókban is, az első csíkos óriások 3-4 hónappal az ültetés után jelennek meg.

A sárgarépa, az uborka, a paradicsom különféle változatai rajongók is a kertészek és a gazdák körében. A növények gyümölcsmérete és sokoldalúsága különbözik egymástól (tartósításhoz használják, frissen, feldolgozva).

a kertészek között

Minőség ellenőrzés

Mielőtt új fajtákat mutatnának be az imádóknak, a cég tenyésztői 3-5 ellenőrzési fázist hajtanak végre, amely lehetővé teszi, hogy ne kételkedjen az ültetvényanyag minőségében. Az első teszteket állomásokon végzik, majd a növényi növényeket kipróbálják a régiókban, a társaság tulajdonában lévő területeken.

Csak ezt követően válnak elérhetővé a termékek a vásárlók számára, minden új fajta minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Nickerson-Zwaan által kínált ültetési anyag sajátossága, hogy a választék és a tulajdonságok minőségi tanúsítvánnyal történő megerősítése mellett a vetőmagok csírázási aránya 100%. Kertészek ezrei máris meggyőződtek erről - a vetőmag anyaga nem igényel stimulánsokat és kiegészítő képzést. Palánták termesztése ablakpárkányon vagy üvegházakban, a vetőmagok nyitott földre történő elküldése ugyanúgy - erős egészséges bokrokkal, nagylelkű gyümölcsöt adva.

cégtenyésztők

A Nickerson Zwaan olyan vállalat, amelyet a zöldségtermesztők teszteltek szerte a világon. A holland nemesítők vetőmagját még a világ legtávolabbi sarkában is széles körben használják zöldségtermesztésre, akár nagy mezőkön, akár a zöldségkert apró foltjain.

zöldségtermelők általi ellenőrzés

Vélemények az agrofirmról
Az összes ember szavazott 1 1
 • admin
  Rendelkezésre állás és választék
  1/5
  Változatos megfelelés
  1/5
  A mag csírázása
  1/5
  ntrcn
Kívánt beszéljen és értékelje

Épp most nézni


uborka

paradicsom

Tök