Értékelés, leírás és áttekintés a "Limagrain Groupe" agrofirm gyártóról

Felhasználói értékelések
Adj visszajelzést
A cég végső minősítése:
Még nincs értékelés
székhelyű Még nincs értékelés látogatói értékelések
Értékelés, leírás és áttekintés a

Elegendő számú mezőgazdasági üzem található a piacon, amelynek fő iránya a fejlődés kukoricamag, magvak, gabonafélék. Közülük a vezető helyet a Limagrain Groupe nevű mezőgazdasági társaság foglalja el, amely a legnagyobb mezőgazdasági csoport. Ellenálló magvak, zöldségek és nagyon keresett gabonatermékek gyártásával foglalkozik.

Cégfejlesztési történelem

A társaság eredete 1965-ben nyúlik vissza, amikor egy egyszerű francia mezőgazdasági termelő gabonamag-szövetkezetet alapított a festői Liman-völgyben.

Az Agrofirm Limagren egy nemzetközi osztályú mezőgazdasági üzem, amelynek fő irányai - igényelt szántóföldi növények vetőmagjának előállítása, vetőmagok, gabona összetevők, kertészeti termékek bevétele. Manapság a vállalat 55 országban működik fióktelepekkel, vetőmagot árusít a világ 140 országában. A mezőgazdasági üzem 9600 főt foglalkoztat. A vetőmag-előállító társaságok besorolása között a Limagren a tiszteletreméltó negyedik helyet foglalja el.

Ha figyelembe vesszük a cég fokozatos fejlődését, akkor 1970-ben regisztrálták a francia szelekció első termékét - az LG 11 kukorica hibridjét, majd a vállalat népszerűvé vált a fogyasztók körében.

Az 1975-ös évet a Limagren társaság számára áttörés jellemezte a zöldségfélék illékony piaca és a Vilmorin mezőgazdasági társaság felvásárlása révén.

a Limagrain Groupe területe

1977-ben a vezetés úgy döntött, hogy kutatást indít a kukorica szelekciója irányában a biztonságos silózis kialakítása érdekében.

1995-ben a Limagren társaság pékséget indít.

2006-ban a mezőgazdasági üzem megvásárolja a Mikado Seed Growers japán céget, és a következő évben Japánban zöldségágazat jön létre.

2009 Limagren számára jelentős év, mivel ebben az időben belép az orosz piacra, fiókot nyitva. Ezen a területen a fejlesztés a TUNKA hibrid értékesítésének megkezdésével kezdődött, amelynek tartós immunitása van a növényi betegségekkel szemben.

2016-ban Oroszországban megnyílt egy mezőgazdasági cég modern tudományos kutatóállomása, amely innovációkat fejleszt a mezőgazdaság és a kulturális szelekció területén.

Fejlesztés és innováció a termelésben

Az Agroholding Limagren különös figyelmet fordít az innovatív fejlesztésekre, ezen a területen a teljes éves forgalom kb. 14,6% -át fektet be. A társaságnak megbízható tudományos és műszaki bázisa van, amely 120 modern tenyésztő központból és kísérleti állomásokból áll, világszerte, amelynek köszönhetően a vállalat a legnagyobb hatékonyságot érinti olyan területeken, mint a termésnövelés, a kártevők kiküszöbölése, a különböző betegségekkel szembeni ellenálló képesség fokozása és a nehéz időjárási viszonyok.

A Limagrain Groupe alkalmazottai

Az Agroholding Limagrain vezető helyet foglal el a fejlett napraforgó-hibridekben, amelyek ellenállnak a pusztító seprűnek.

A nagy teljesítményű tudományos kutatásnak és a jó magpotenciálnak köszönhetően a mezőgazdasági társaság folyamatosan fenntartja vezető pozícióját.

A vállalat termelése

A cég az alábbi területeken értékesít termékeket:

 • a szelektív gabona kukoricát a korai virágzásra tervezték, amelynek köszönhetően hibrideket lehet előállítani az északi régiókban;
 • siló kukoricakizárólag állatok etetésére tervezték, gazdaság körülmények között tesztelték, kiváló teljesítménnyel;

kukorica a Limagrain-csoportból

 • napraforgó, amelyet a pusztító növényi betegségekkel szembeni ellenállás, a magas termelékenység, az aszályállóság jellemzi. A napraforgó-hibridek teljes sorának védelme a gyomok és a veszélyes seprű ellen, ami növeli a fajok termelékenységét.

Minőség ellenőrzés

A vetőmag minőségét számos gyakorlati vizsgálat megerősítette. Az összes nyersanyagot a feldolgozási technológia gondos betartásával nyerik. Az összes nyert vetőmag szigorú ellenőrzési rendszeren esik át, ahol meghatározzák a termelékenységet és a biztonságot.

ember a Limagrain Groupe logóval

Előnyök

A mezőgazdasági termelők együttműködnek a vállalkozással, az alábbi előnyök kiértékelésével:

 • a magvakat az eredeti HYDRANEO technológiának köszönhetően száraz körülményekhez igazítják;
 • a hibrid magas stabil hozama;
 • a SUNEO technológia bevezetése következtében a vetőmag ellenáll a romboló seprűnek és a veszélyes herbicideknek;

Agrofirm Limagrain Group logó

 • biztonságos siló állatok számára;
 • univerzális napraforgó-hibridek, amelyek alkalmasak minden éghajlati zónára;
 • minden nyersanyag gondos kiválasztási és minőség-ellenőrzési rendszeren megy keresztül;
 • biztonságos magvak, amelyek megfelelnek az összes nemzetközi szabványnak.

Limagrain Groupe

Mindez a Limagren vállalat termékeit még vonzóbbá teszi a nemzetközi gazdálkodók számára. Ez a mezőgazdasági üzem ismert, sokan bíznak benne, mert itt gondoskodnak a megfelelő hozammutatókról.

Vélemények az agrofirmról
Az összes ember szavazott Még nincs értékelés

  Még nincs értékelés

Kívánt beszéljen és értékelje

Épp most nézni


uborka

paradicsom

Tök