A "Land O'lakes" mezőgazdasági cég gyártójának értékelése, leírása és áttekintése

Felhasználói értékelések
Rendelkezésre állás és választék
4/5
Változatos megfelelés
4/5
A mag csírázása
3.5/5
Adj visszajelzést
A cég végső minősítése:
3.834 2
székhelyű 3.834 2 látogatói értékelések
A

A mezőgazdasági termékek stabil kereslettel rendelkeznek a lakosság körében. Sok vállalat új ötleteket és fejlesztéseket használ a tejtermelésben. A népszerű Land O'lakes mezőgazdasági vállalkozás sem kivétel, érdekli a szállított termékek minőségét.

Cégfejlesztési történelem

A mezőgazdasági üzem először 1921-ben nyitotta meg a festői Minnesota államban. Ebben az évben 320 gazdálkodó gyűlt össze a mezőgazdasági szövetkezet létrehozására Szent Pálban.

1978-ban az agrofirma a Spencer húsfeldolgozó vállalkozásának része volt.

Agrofirm Land O'lakes

1999-ben a mezőgazdasági üzem vezetésével sikerült részesedést szerezni a MoArk baromfitartó üzemben, és 2006-ban a társaság teljes tulajdonát képezte.

2012-ben a cég megvásárolja a Kozy Shack fagyasztott desszert sorozatát.

Most ez a legnagyobb mezőgazdasági üzem tejet és tejtermékeket termel, és aktívan fejleszti mezőgazdasági vállalkozását a népszerű Winfield Solutions márkanév alatt. A mezőgazdasági üzembe 3200 agrár, 1000 gazdálkodói szövetség tartozik, amelyek mintegy 300 000 gazdát foglalnak magukban.

vállalati fejlesztés

Hatótávolság

Az agrofirma tej és tejtermékek előállítására specializálódott. A teljes termelési kapacitás 5,9 millió tonna évente. A piac széles körben ismert: a sorozat száraz, alacsony zsírtartalmú sajtok közül, köztük a népszerű Parmesan és a Romano fajták, a tejpor széles választéka, a népszerű vaj, ízesítők, a könnyű tejföl.

A tejipari vállalkozáson kívül a mezőgazdasági üzem növénytermékeket, kiváló minőségű és biztonságos táplálékot árusít a purina állatok számára.

Az elsőt mezőgazdasági cégek állítják elő - a Land O'lakes vajját jelenleg gyártják, ezért a mezőgazdasági üzem nevét gyakran összetévesztik a termék eredeti nevével. Az agrofirm az egynyári kártevők elleni védekezés eszközeinek fejlesztésével is foglalkozik, és mezőgazdasági vállalkozás fejlesztéséhez nyújt szolgáltatásokat. A termékcsalád friss kiválasztott tojást, minőségi margarint, kész tejszínhabot tartalmaz. A Cheddeas sajtpor sorozatot a fogyasztók széles körére tervezték.

tejet kapni

Előnyök

Sok kezdő mezőgazdasági termelő úgy dönt, hogy együttműködik egy mezőgazdasági vállalkozással a következő előnyök miatt:

 1. 37 év folyamatos kutatás.
 2. Megbízható fejlődő partner.
 3. Lehetőség a támogatásokban való részvételhez és a szövetkezet támogatásának megszerzéséhez.
 4. A modern berendezések bevezetése.
 5. A tejtermelés nem károsítja a környezetet.
 6. Biztonságos termékek állatok számára.
 7. Minőségi növényi termékek szállítása a környezet fenntartható felhasználása révén.
 8. Kényelmes üzleti környezet.

együttműködés egy mezőgazdasági vállalkozással

A gyártás minőség-ellenőrzése

Az agrofirma folyamatosan fejlődik a biotechnológiai szegmensben a növekvő tejtermelési arányok, valamint az állati takarmány előállítása kapcsán. A vállalat gondosan ellenőrzi, válogatja és tanúsítja a tejtermékeket, ezáltal biztosítva az alapanyagok minőségének javulását. A minősítési rendszer megbízhatósága biztosítja a termék biztonságát és az íz profilját.

ízjellemzők

Érdemek és díjak

2006-ban a vállalat mezõgazdasági marketing projektet hajtott végre Ukrajnában.

A nyújtott szponzorálásnak köszönhetően 45 gazdálkodói szövetkezet csökkentette a felszerelés beszerzésének költségeit anélkül, hogy megemelte volna a végtermék átlagos költségét. Az indított projekt négy évig tartó munkája során a mezőgazdasági termelők 3-4-szer növelték termelési kapacitásukat.

A tejtermelés és az éves forgalom alapján a Land O'lakes agrárvállalat a 13. helyen áll a világvállalatok rangsorában. 2014-ben rekord értékesítési értéket értek el, 266 millió dollárt.

mezőgazdasági marketing

A 2017-es bővítés érdekében a mezőgazdasági üzem megszerzi a Vermont Creamery termelési bázist természetes kecsketejből származó sajtok előállításához.

A termék eladhatóságának javítása érdekében a mezőgazdasági üzem átnevezte a termékek vállalati szimbólumait, anélkül, hogy a csomagok megjelenését és alakját megváltoztatta volna. A mezőgazdasági üzem kiemelkedő eredményeket ért el vaj, fagyasztott félkész termékek és népszerű vendéglátóipari termékek előállításában.

A jelenlegi olajértékesítési volumen 9% -kal nőtt, ami jelzi a Land O'Lakes termék iránti keresletet. A Kozy Shack fagyasztott desszertek gyártási kapacitása 6% -kal növekedett.

olajtermelés

Mindezek az eredmények utalnak a mezőgazdasági üzem stabilitására és fokozatos növekedésére. A mezőgazdasági vállalkozás vezetése folyamatosan bővíti a nemzetközi kapcsolatokat, modern termékeket és új szolgáltatásokat vezet be, amelyek célja a gazdaságok termelékenységének növelése, folyamatosan bővíti befektetési portfólióját, és ígéretes támogatást ígér a kezdő gazdák számára.

a gazdaság termelékenysége

Vélemények az agrofirmról
Az összes ember szavazott 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Rendelkezésre állás és választék
  5/5
  Változatos megfelelés
  4/5
  A mag csírázása
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Rendelkezésre állás és választék
  3/5
  Változatos megfelelés
  4/5
  A mag csírázása
  4/5
  dgsdgdsf
Kívánt beszéljen és értékelje

Épp most nézni


uborka

paradicsom

Tök