Értékelés, leírás és áttekintés a "Hem Genetics" agrofirm gyártóról

Felhasználói értékelések
Adj visszajelzést
A cég végső minősítése:
Még nincs értékelés
székhelyű Még nincs értékelés látogatói értékelések
Értékelés, leírás és áttekintés a

A Hem Genetics magjai garantálják a termesztett virágok minőségét. A mezőgazdasági cég csak bizonyított növényi anyagokat szállít a piacnak.

A kertészek eltévednek a boltokban található különféle táskák előtt. A polcok élénk színekkel szólítják fel. Minden termelő kiváló palántákat ígér, minimális karbantartással.

Az Agrofirm hem genetika

A valóság gyakran kiábrándító. A kertészek szigorúan betartják a gyártó ajánlásait. És valami érthetetlen nő.

Rossz a csírázás. A nyári lakosok elvárják, hogy ültessenek egy bizonyos területet. A palánták nem elegendőek. Az idő elveszett. Kopasz foltok vannak a virágágyásokon.

A kertészek meg akarják menteni magukat a csalódástól, és megbízható gyártótól vásárolhatnak árut. Ez a Hem Genetics.

a gyártó ajánlásait

Kirándulás a történelembe

A Hem Zaden 1918 márciusában alakult. Ez egy családi vállalkozás volt, és a társaság jelenlegi elnökének, Jan Singer Dzn nagyapja vezette.

Az első világháború megmutatta az emberek érdeklődését a virágok és zöldségek termesztése iránt. Befejezése után óriási igény mutatkozott a minőségi vetőmagokra. Jan Singer Dzn úgy döntött, hogy megtalálja a hiányzó eszközöket a termelés fejlesztéséhez.

Németországba ment. Voltak központok a zöldségvetőmagok előállítására. Különösen sok különféle javaslat volt Erfurtban. Itt alapította a Hem Zaden céget.

alapított társaság

De egy évvel később úgy döntöttek, hogy a társaságot Hollandiába költöztetik. Ennek oka a nagy piaci kapacitás és az alacsony verseny.

A második világháború alatt a zöldségmag-termelést abbahagyták. A munkát csak a helyi lakosság igényeinek kielégítésére végezték. De 1945 óta a vetőmag iránti kereslet újra növekedni kezdett. A háború vége után megkezdődött az export az Egyesült Királyságba és Skandináviába.

Fokozatosan Hem Zaden specializálódott a virágmag előállításán. A menedzsment fejlett technológiákat alkalmaz új fajták és hibridek létrehozására. 1998 áprilisában megalakult a Hem Genetics.

megszűnt

A tenyésztés eredményei

A társaság vezetése folyamatosan figyeli a virágpiac fejlődési tendenciáit. Az utóbbi évtizedekben a végfelhasználók inkább a palántákat vásárolták a vetőmagzsákok helyett. A Hem Genetics a csemetetermesztőkkel folytatott együttműködésre összpontosított. Nagykereskedelemben vásárolnak, és gyönyörű egynyári években szállítják a kertészeket.

A Hem Genetics professzionális csemeték-termelők számára kiváló minőségű vetőanyagot biztosít. A nemesítők új fajtákat és hibrid növényeket hoznak létre, jobb tulajdonságokkal.

folyamatosan figyeli

A tenyésztők tartják az ujjukat a teherautó-gazdálkodás fejlődésének ütemén. Folyamatosan bocsátanak ki új, a nyári lakosok számára érdekes tárgyakat.Bármelyik kertész vásárolhat a Hem Genetics magjából termesztett palántákat, és ízlés szerint díszítheti a parcellát.

A petúnia, a szalvia és a pelargonia létrehozása különös sikert hozott. Ezek a növények sokáig dekoratívak és ellenállnak a betegségeknek.

A társaság agronómái törpevirág-hibrideket hoztak létre. Ők az egyedül a világon, amelyeknél nincs szükség növekedés-szabályozók használatára. Az alacsonyabb költségek alacsonyabb költségeket és magasabb profitot eredményeznek.

kertészeti fejlesztés

A Hem Genetics elkötelezett a fenntartható technológia mellett. Az agrofirma jelentősen hozzájárult a virágtermesztési technológia fejlesztéséhez.

Cégek széles választéka

A Hem Genetics digitális katalógusokat tesz közzé. A kertészek kedvenc fajtáit és új elemeket tartalmaznak. Az utóbbiakat egy speciális ikon jelöli - ÚJ.

A katalógus színes fényképeket tartalmaz. A nagy virágú vagy magas növények értékeléséhez vonalzót kell csatolni.

tiszta technológiák

A fényképeket szakemberek készítették. Szerintük a fogyasztó megítélheti az oldal dekorációját. Bemutatjuk a takarókat és a magas virágokat. A tájtervezők egyedi kompozíciót készítenek belőlük.

A Hem Genetics nem működik a lakossági ügyfeleknél: a katalógus nem tartalmaz leírásokat vagy árakat. A nagykereskedők kérést küldnek, és kapnak egy katalógust az árakkal... De egy közönséges kertésznek el kell mennie a cég hivatalos weboldalára, és meg kell vizsgálnia a kínálatot. A vásárlást egy jó hírű kertközpontban lehet elvégezni, amely együttműködik a gyártóval.

a weboldal díszítése

Előnyök más tenyésztő társaságokkal szemben

A Hem Genetics kedvezően hasonlít más vetőmagtermelőkhöz. Figyelemre méltó:

 • majdnem 100% csírázás;
 • hosszabb tárolási idő;
 • az anyag védelme a nedvességtől (az anyag szűk zsákokba kerül);
 • magvak talajszabályozása;
 • kezelés védő gyógyszerekkel;
 • folyamatosan frissülő választék;
 • az eladott anyag éves tesztelése;
 • figyelembe véve az ellátási régiók éghajlati jellemzőit.

tenyésztő társaságok

A vetőmagtermelők piacelemzése más vállalatok hasonló termékjellemzőit mutatta. De csak ez a gyártó csatlakoztatott mindent.

Díjak és érdemek

Az agrofirma aktívan részt vesz nemzetközi és regionális kiállításokon, termékeit versenyeken mutatja be. Ennek eredményeként rangos díjakat kaptak:

más társaságok

 • Nemzetközi Szakemberipari Szövetség szakemberek számára (Fleuroselect és All America Selections) elismerte a vállalat teljesítményét;
 • Különböző jelölések nyertesei: Limbo petunias és Mambo, Salvia Raddy, Pelargonium Nano.

Virágpalánták vásárlásakor a kertészeknek előnyben kell részesíteniük a társasággal együttműködő termelőket.

nemzetközi szövetségek

Vélemények az agrofirmról
Az összes ember szavazott Még nincs értékelés

  Még nincs értékelés

Kívánt beszéljen és értékelje

Épp most nézni


uborka

paradicsom

Tök