Értékelés, leírás és áttekintés a gyártóról, a "DuPoint" mezőgazdasági cégről

Felhasználói értékelések
Adj visszajelzést
A cég végső minősítése:
Még nincs értékelés
székhelyű Még nincs értékelés látogatói értékelések
Értékelés, leírás és áttekintés a gyártóról, a

Magas hozamú napraforgó-, búza- és kukoricahibrideket sokáig vetettünk földeinkre. A hétköznapi embereknek csak kevés azon tűnődött, vajon honnan származnak a magok ilyen termelékenységi mutatókkal és betegség-ellenálló képességgel. Az Agrofirm DuPoint a géntechnológiával módosított mezőgazdasági vetőmagok egyik vezető szállítója a világ számos országában.

A vállalati promóció története

A társaságot 1802-ben alapították, amikor egy francia hajó érkezett az észak-amerikai kontinensre. Kezdetben a pisztollyal foglalkozó társaság regisztrálására került sor. A termékeknek volt keresletük, és már az amerikai polgárháború alatt a DuPoint lett az ország katonai-ipari komplexumának vezetője. A jövőben a vállalat termékeit mind személyes gyűjtésekhez, mind katonai kampányok lebonyolításához vásárolták meg különböző országokban.

Agrofirm DuPoint

A katonai termékekkel párhuzamosan, a múlt század 30-as éveitől kezdve a vállalat a vegyiparban kezdett dolgozni. A mérgező anyagok mellett a társaság előállt és tömegesen előállított anyagokkal is forgalomba került:

 • neoprén;
 • nejlon;
 • kevlár;
 • mylar;
 • Tyvek.

A társaság eladta a Lycrat, amikor 2004-ben úgy döntött, hogy a textilhez köti.

vállalati promóció

A múlt század közepe óta a vállalat az atomipar alkotóelemein dolgozik.

Ezzel párhuzamosan a DuPoint globális óriásnak tekinthető a mezőgazdasági ágazatban. A cég tudósai szerint számos fejlemény van az agronómia területén:

 • napraforgó, kukorica, búza géntechnológiával módosított vetőmagjainak tenyésztése;
 • növényvédő eszközök fejlesztése a kártevőktől;
 • receptúrák fejlesztése és vegyes takarmányok előállítása univerzális felhasználásra.

napraforgómag

Érdekes! A mezõgazdasági cég termékeit Nikita Hruscsov hozta elõször hazánkban. Ő hozta egy zsák kukoricamagot az USA-ból, amelyeket később mindenhova elkezdenek vetni.

A kutatóközpontok a volt Szovjetunió országaiban találhatók, ahol egy adott régió számára új mezőgazdasági növényfajtákat fejlesztenek ki. Ugyanakkor a növényvédő szereket teszteljük, a vizsgálatok és a kísérletek módszerével, és egy adott területre hatékony hatóanyagot választunk.

mezőgazdasági termékek

Termékleírás

A gazdaság mezõgazdasági szektorában a mezõgazdasági vállalkozás számos innovatív elképzeléssel rendelkezik egy szegmenstel, évente mintegy ezer felfedezést regisztrálnak a társaság szakemberei által.

A társaság mindenekelőtt a védelmi komplexumba és a nukleáris tesztekbe fektet be, és nem felejti el a gazdákat. A kutatólaboratóriumok a modern növényvédő szereket tesztelik a betegségek és a kártevők ellen, ügyelve a gyártott termékek biztonságosságára.Az agrofirm közvetlenül működik a világ minden tájáról származó mezőgazdasági termelőkkel, és arra törekszik, hogy kerti és szántóföldi növényvédő szereket állítson elő, amelyek a bolygó minden éghajlati övezetében működnek.

A fő feladat az élelmiszerproblémák megoldása világszerte magas hozamú és igényes növények tenyésztésével.

Termékleírás

Termék előnye

Az agrofirm széles spektrumú gombaölő szerek előállításáról ismert, az előnyök a következők:

 • hatékonyság;
 • relatív biztonság;
 • gyors időjárás.

gombaölő szerek gyártása

A termékeket hamarosan össze lehet gyűjteni és felhasználni.

A géntechnológiával módosított növényi magok minimális költségek mellett nagy hozamot biztosítanak. A talajművelés azonos, egyes hibridek már tartalmaznak speciális kezelést a betegségek és a kártevők ellen.

gyűjteni és fogyasztani

Forradalmi fejlesztések fejlesztése és megvalósítása

Az Agrofirm szakemberei készítették és tesztelték a mezőgazdasági növények védelmére szolgáló készítményeket:

védő gyógyszerek

 • Az "Akanto" gyógyszert egyetemesnek tekintik. Az új generációs gombaölő szernek sikerült bebizonyítania magát, amikor a zöldségeket, kerti növényeket, gabonaféléket, borsót és szójababot megvédi a septoria betegségtől, a lisztharmattól és más növényeket elpusztító betegségektől.
 • A "Trend", "Abrusta", "Talius" készítmények a gabonafélék minőségi védelmévé váltak minden ismert betegség és kártevő ellen.
 • A gazda a magas hozamú kukoricát fogja biztosítani magának a „Cordus Herbicide” védelem céljából.
 • A szójabab és a borsó megbízható védelem alatt áll, ha szulfonilkarbamid alapú Harmony Classic herbiciddel kezelik őket.
 • A "Thanos" segít megvédeni a napraforgót és a sokféle zöldséget a környezet káros hatásaitól.
 • A gyümölcsös ültetvényeket és a szőlőültetvények magas hozamát a "Lannat rovarirtó", "Talendo extra gombaölő", "Kurzat R fungicid" eszközök használatával ígérik.

Ezek többségét már regisztrálták, és mind a kistermelők, mind a nagy gazdaságok sikeresen felhasználják a növények védelmére a világ különböző országaiban.

védelemmel

Az Agrofirm DuPoint kézzelfogható hozzájárulást nyújtott a világ mezőgazdasági komplexumának fejlesztéséhez innovációk fejlesztésével és bevezetésével. Felhívják a figyelmet a mezők és kertek növényvédő szerek fejlesztésére, amelyek elősegítik a nagy terméshozamokat, és így megoldják a globális termékhiány problémáját.

élelmiszerhiány

Vélemények az agrofirmról
Az összes ember szavazott Még nincs értékelés

  Még nincs értékelés

Kívánt beszéljen és értékelje

Épp most nézni


uborka

paradicsom

Tök